Hoe werkt achteraf betalen.

Ontvangst bestelling
Betalen binnen 14 dagen

 

Bij achteraf betalen kun je eerst je bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van je aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens, conform de bepalingen van de algemene voorwaarden, doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kun je achteraf betalen en ontvangt je van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet je binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. Het versturen van de factuur en de inning van je betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe je (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.


Verkorte voorwaarden gebruik AchterafBetalen:

  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je aanvraag voor AchterafBetalen wordt getoest bij Focum Commerce B.V. Indien niet akkoord, wordt je gevraagd je bestelling via een andere betaaloptie vooraf te voldoen.
  • Ben op de hoogte dat er aanvullende gegevens worden gevraagd, welke benodigd zijn voor je aanvraag. Je geeft toestemming je gegevens te verwerken en online je gegevens te toetsen bij Focum Commerce B.V. Zodat wij direct kunnen laten weten of je aanvraag is geaccepteerd.
  • Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden AchterafBetalen. Deze algemene voorwaarde kun je hier lezen:

algemene voorwaarden AchterafBetalen

Dit doe je op de volgende manier :

Op het afrekenscherm zie je, na het invoeren van je telefoonnummer, een keuzevakje:

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden AchterafBetalen

Plaats een vinkje voor  ik ga akkoord met de algemene voorwaarden AchterafBetalen

 

Ben op de hoogte dat, indien je kiest voor AchterafBetalen, je ingevulde gegevens worden opgenomen in de database van Focum Commerce B.V. en dat Focum Commerce B.V. deze gegevens - al dan niet in statische vorm - kan (laten) gebruiken voor het administreren, beheren en (laten) incasseren van vorderingen, kredietwaardigheidstoetsingen, acceptatietoetsingen, voorkomen van beperking van fraude, beperking van financiële risico's van met Focum Commerce B.V. in een groep verbonden vennootschappen alsmede opdrachtgevers, relatiebeheer, analyses voor opdrachtgevers, strategische afwegingen vanuit management perspectief alsmede ontwikkeling van diensten en producten danwel op enig andere wijze zoals vermeld bij het College bescherming persoonsgegevens.

 

Scroll to top