Retouren

 

Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met je bestelling of je bent niet tevreden over het product, dan heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling retour te sturen. Je hebt 14 dagen de tijd om te bedenken of je blij bent met datgeen je hebt ontvangen.
Mocht het zo zijn dat je besluit de bestelling of een deel van de bestelling retour te willen sturen, wil je dan een email sturen naar info@geurhout.nl. Neem aan dat je begrijpt dat je alleen producten kunt retour sturen die niet gebruikt zijn. Wat niet wil zeggen, dat je de verpakking wel mag openmaken om te bekijken wat je van de kwaliteit vindt.

Het kan zijn dat je niet tevreden bent over  de kwaliteit van het product of het heeft bij nader inzien gebreken en je wilt wel een vervangend product ontvangen, dan is er de mogelijkheid tot ruiling. Stuur ook dan een email naar info@geurhout.nl of neem contact  met ons op. Mocht de bestelling direct bij aankomst beschadigd zijn, laat het ons het dan zosnel mogelijk weten, zodat we een oplossing kunnen bieden.

 

Retouren op een rijtje

14 dagen bedenktijd

14 dagen om retour te sturen

Mogelijkheid tot ruiling

info@geurhout.nl

06 4625 7696

 

Direct bij ontvangst beschadigd of iets mis

Neem contact met ons op of stuur een email en we gaan zorgen voor een oplossing

Je wilt de gehele bestelling retour sturen.

 

 Je ontvangt een email met daarin een link voor het aanmaken van een retourlabel. Gaarne dit label binnen 14 dagen aanmaken en de bestelling retour sturen. Het retour zenden gaat op rekening van Geurhout.

Na ontvangst van de producten, ontvang je het aankoop bedrag incl de verzendkosten retour. Houdt rekening met een verwerkingstijd van max 14 dagen. Meestal wordt het bedrag binnen 2 werkdagen overgemaakt via de door jouw gebruikte betaalmethode.

Je wilt een deel van de bestelling retour sturen.

 

 Je ontvangt een email met daarin een link voor het aanmaken van een retourlabel. Gaarne dit label binnen 14 dagen aanmaken en de producten retour sturen. Het retour zenden gaat op rekening van Geurhout.

Na ontvangst van de producten, ontvang je het aankoop bedrag van die producten retour. Hoop dat je begrijpt dat we de verzendkosten niet terugbetalen. Houdt rekening met een verwerkingstijd van max 14 dagen. Meestal wordt het bedrag binnen 2 werkdagen overgemaakt via de door jouw gebruikte betaalmethode.

Ruiling

Geurhout stuurt een vervangend product op. Je kunt dezelfde verpakking gebruiken om het vorige product retour te sturen. Je vindt in de zending van het vervangend product een retoursticker.

De bestelling komt niet aan.

Is gelukkig nog niet voorgekomen.

We gaan een nieuwe zending sturen en wanneer mogelijk onderzoeken waar het pakket is blijven hangen.

Scroll to top