Wierook waterval ~ Backflow burner

Wierook waterval ~ Backflow burner

Rook als water

De wierook waterval geeft een effect van rook als water. Het stroomt, net als water, naar beneden.

Werking

Voor het verkrijgen van dit effect heb je een speciale backflow kegel nodig. Deze kegel heeft een speciale vorm en is hol van binnen. Normaal wil rook omhoog gaan, doordat warme lucht opstijgt. Echter bij deze speciale kegels stroomt de rook naar beneden. De wierook waterval houder heeft een plek waar de kegel geplaatst wordt. Wanneer je de backflow kegel op de waterval wierook houder plaatst duurt het even voor het effect van de rook waterval ontstaat. Als de kegel goed brandt is het effect nog sterker. De waterval wierook houder dient wel op een tochtvrije plek geplaatst te worden of een plek waar niet vaak wordt langs gelopen, anders verwaaid de rook.

Gebruik

Goed om bij te mediteren en/of ontspanning door naar de waterval van rook te kijken. Je kunt het vergelijken met kijken in de vlam van een kaars.

Wierook waterval houders

Deze houders wordt populairder en zijn in steeds meer prachtige vormen verkrijgbaar. Op deze pagina willen we alle houders tonen welke te koop zijn of te koop zijn geweest. Houdt er rekening mee dat er vaak een beperkte voorraad aanwezig is van 1 exemplaar. Wil je er meerdere van 1 exemplaar stuur een email naar info(at)geurhout.nl met je verzoek. Niet alles is direct weer verkrijgbaar bij de leveranciers en/of zijn eenmalige uitgaves.

Backflow kegels

Er zijn diverse geuren van backflow kegels te koop. De bekendste zijn Palo Santo, Witte Salie en Nag Champa. Tevens mixen van Witte salie & Drakenbloed, Aura reiniging, Boeddha’s geluk. Bij de aanschaf van een wierook waterval houder kun je tevens een set backflow kegels met korting mee bestellen. Bij een aantal houders krijg je 5 kegels gratis, echter verwacht qua geur daar niet veel van, het is puur voor het effect van rook bedoelt.

Scroll naar boven
De waardering van www.geurhout.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 294 reviews.